ИЗВЪНРЕДНО! Ексклузивно и само в DAILYPRESS.bg! Джендърът Соня бита от скинари! Бургазлийката изключена от училище (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

0
20716
18-годишната Соня Георгиева

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg СОФИЯ – БУРГАС

Лесбийката от „Гласът на България“ се подвизава с прякора Джак, копира своя идол Джъстин Бийбър, показва справка на Информационна агенция „Дейли Прес“.

18-годишната Соня Георгиева от Бургас типичен представител на т.нар. трети пол, е била нападната от скинари преди две години, научи ексклузивно и първо Информационна агенция „Дейли Прес“ от свой източник в Бургас преди минути.

Сензацията от „Гласът на България“, която шашна журито с „обаятелен“ глас и момчешка визия, изяла тупаниците от банда расисти в родния си град. Нападението над „безащитното“ момиче е било провокирано от сексуалната й оринтация, разбра още „Дейли Прес“.

Малко са изпълнитилите, които успяват да шокират четиримата треньори в музикалното шоу, но Соня розчепи стереотипа. Появата й на цената предизвика пълен шок, тъй като, освен тембъра, цялата й визия „крещеше“, че пее момче.

Тя стана антипод на случката миналия сезон с Никола Констонтинов, за когато треньорите бяха напълно убедени, че е момиче. Тийнейджърката внесе нотка яснота с уточнението, че се чувства като момче, но не пожела да навлезе в детайли за сексуалната си ориентация.

Напук на „признанието“ морячката се подвизава с псевдонима Джак. Във фейсбук спряганата като лесбийка „мацка“ е посочила, че е обвързана с Николета К., и така сама наля масло в огъня на клюките, че си пада по еднополовата любов.

„Много често ме бъркат за момче. Аз съм си момиче, но така повече се харесвам. Никога не съм ходила с рокли. Мисля, че сексуалната ми ориентация си личи. Неудобно ми е да говоря за нещо подобно. Досега не съм се сблъсквала с неприемане, като изключим един или два по-неприятни случая“, каза Соня.Резултат с изображение за 18-годишната Соня Георгиева

Преди 2 години обаче тя е нападната и бита пред дискотека в Бургас, където била с няколко приятелки. Конпанията от няколко хулигани, които търсели сметка на Соня защо се прави на мъж.

Информационна агенция „Дейли Прес“ научи още, че ученичката от Бургас е била изключвана от училище заради непокорния си нарв. Бунтарката дори е сменила цели шест школа. Утонението е, че не сядала на чиназаради протест срещу майка си, която от дълги години работи в Гърция, научи още „Дейли Прес“.

В момента момичето джендър е едва девети клас самостоятелна форма на обучение, вместо да е в последния дванадесети. Соня пропуснала 3 години от обучението шушукат край морето пред „Дейли Прес“.Резултат с изображение за 18-годишната Соня ГеоргиеваРезултат с изображение за 18-годишната Соня ГеоргиеваРезултат с изображение за 18-годишната Соня Георгиева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук