Извънредно! Жестока новина за Азис! Кралят на фолка е съсипан!

0
3991

Родителските права на фолкпевеца Азис са отнети със съдебно решение, предаде “Телеграф”. Майката на единствената му щерка Рая – Гала, го е осъдила наскоро след разрив в отношенията им, макар че през дългогодишната си връзка така и не стигнаха до брак.

Софийският районен съд е предоставил родителските права на Галина Георгиева, както е името на Гала по лична карта, и е постановил детето да живее при майка си. Решението е от 15 декември 2017 г.

и е определило и режима на личните отношения между бащата Азис и 11-годишната му наследница. Той може да я взима всяка четна събота и неделя от 10 часа в събота до 17 часа в неделя с преспиване в дома му, както и 15 дни през лятото и по 5 дни през коледната и великденската ваканция. Съдът уточни, че това не бива да е по време, съвпадащо с годишния отпуск на майката.

Кралят на фолка е осъден да заплаща и на малолетното дете чрез майка й издръжка от 1000 лева. Тя трябва да бъде платима от 10 до 20 число на всеки текущ месец, начиная от влизане в сила на решението до настъпване на причина за нейното увеличаване или прекратяване, заедно със законната лихва за забава върху всяка просрочена вноска, считано от датата на забава до окончателното й изплащане, пише още в документа. Азис е осъден и да изплати по сметка на Софийския районен съд 720 лева, представляващи държавна такса по делото. Решението не подлежи на обжалване, заключва районният съд.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук