ИЗВЪНРЕДНО И НА ЖИВО В В DAILYPRESS-bg.com TV! Волен Сидеров: Надяваме се да си вземем поука и да не се позволява разтурването на управлението (ВИДЕО)

Ексклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС!

0
8359
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер на място: Бойка НОНЕВА, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ – Министерски съвет 

Надяваме се да си вземем поука и да направим така, че да не се позволява разтурването на управлението, което ще доведе до щети. Това каза лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров по време на пресконференция след коалиционен съвет, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

„Цената, че продължаваме като коалиция, ще я платим пак ние“, каза той и заяви, че партньорите избират да продължат мандата.

„Най-важното беше дали да продължим управлението или да се разпръснем и да отидем към избори, което означава да се хвърли страната в хаос и в неизвестност. Тежко е това, коeто днес взимаме като решение, не е лесно, защото трябва да преодолеем свои вътрешни качества и особености. Аз не искам да влизам в подробности, вие бяхте свидетели на разменени реплики и нападки. Кое е по-важното да останем управлението, за да не бъде страната в хаос или да се разтурим и да не знаем какво следва? Ние решихме, че второто е по-вредно за страната ни, за народа ни и цената, която сега ще платим за това решение ще я платим пак ние“, каза той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук