ИЗВЪНРЕДНО И НА ЖИВО В DAILYPRESS.BG TV! Цветан Цветанов: С предстоящия есенен сезон ще създадем по-добра координация, комуникация и взаимно уважение сред всички в коалицията (ВИДЕО)

0
2823

Репортер на място: Бойка НОНЕВА, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ – Министерски съвет 

С предстоящия есенен сезон ще създадем по-добра координация, комуникация и взаимно уважение сред всички в коалицията. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група Цветан Цветанов по време на брифинг след заседанието на коалиционния съвет на ГЕРБ и „Обединени патриоти“, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“ .

„Който и да е от колегите от парламентарното мнозинство се обърне с някакви обиди, не смятам, че медиите са тези, чрез които трябва да водим този диалог. Днес имаше разум, имаше извод, че действително тази комуникация, която през последните няколко месеца се води чрез медиите не е най-доброто и не дава тази увереност“, заяви още Цветанов.

Според него стабилността днес е най-важното, за да има успех едно управление. „Ние нямаме различни тълкувания относно изпълнението на 4-годишната си управленска програма“, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук