ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Джамбазки пожела на педалите от „София прайд“ бури, гръмотевици и локална градушка в центъра на София

0
52054

> Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки пожела на „София прайд“ бури, гръмотевици и локална градушка в центъра на София около 16.00 часа днес, съобщават от партията.

Диалогът в обществото да не се води през прайдове, иска Контрера

Диалогът в обществото да не се води през прайдове, иска Контрера

Ивайло Пенчев: Тези хора трябва да бъдат приети от обществото

В официалната си страница във „Фейсбук“ Джамбазки написа отворено писмо, което е в отговор на покана, изпратена до него и до всички български народни представители, представителите на България в Европейския парламент, министри и т.н.

В писмото си Джамбазки пише, че „София прайд“ е политическо събитие с политически искания и лозунгите, които се издигат там категорично противоречат с неговите политически убеждения. Той прилага и десет свои коментара към конкретни политически искания от страна на организаторитена това събитие. В отговор на исканията им за промяна на чл. 6 от Конституцията на Република България, Джамбазки пише, че текстът на КРБ е напълно изчерпателен и задава въпроса „ако искате да Ви споменем поименно в Конституцията?“.

Столични патриоти искат общината да оттегли подкрепата си за "София прайд"

Столични патриоти искат общината да оттегли подкрепата си за „София прайд“

Според Патриоти за София, хомосексуалността се превръща във форма на политика

„Не желая по никакъв повод да си прекарам времето в компанията на странни същества тип „Елза Парини“, които се кривят и кълчат, качени на платформа, гримирани и намацани като статисти в нискобюджетна комедия на ужаса, това поне е естетически избор, на който имам право“, коментира още Ангел Джамбазки.

Фандъкова обеща грижа за София Прайд 2018

Фандъкова обеща грижа за София Прайд 2018

За първи път София Прайд организира и спортна програма

Той допълва, че това събитие ще струва на българските данъкоплатци командироването и събирането на повече от хиляда и двеста служители на МВР, от няколко областни дирекции. Оголвайки райони, в които тези служители са много по-нужни. Доста скъпо излизат на данъкоплатеца съботните Ви разходки из центъра на столицата, категоричен е воеводата.

„Тази демонстрация на различен пол е излишна. Натрапваща се“, отговаря той в писмото-покана на Лилия Драгоева, координатор на т.нар. „София Прайд 2018“.

Не, благодаря.Тази демонстрация на различен пол е излишна. Натрапваща се.На 01.06 тази година получих любезно…

Публикувахте от Ангел Джамбазки в 8 юни 2018 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук