Извънредно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! 37-годишният Михаил Станчев арестуваният за убийството на Коста Миджурина

Той е 37-годишен, опитал се е да избяга в Турция

0
72290

„Задържан е извършителят на убийството в „Слънчев бряг”, заяви главният секретар на МВР Младен Маринов на брифинг в Бургас.

Той е 37-годишен, казва се Михаил Станчев, научи ексклузивно Информационна агенция „Дейли Прес“. Задържан е, докато се е опитвал да избяга в Турция през ГКПП „Лесово“. Пътувал сам с автомобил с бургаска регистрация,разбра още Агенция „Дейли Прес“. 

Полицаите са открили законно притежаван пистолет, допълни шефът Маринов.

Снощи 55-годишен бизнесмен беше застрелян в курорта, а 22-годишна жена е в кома в болницата в Бургас. Нападението срещу тях е станало малко след 21:00 часа. Двамата са били в луксозна кола, когато по тях е стреляно. На задната седалка е имало още двама души.

Според разследващите става въпрос за убийство от ревност по непотвърдена информация на Информационна агенция „Дейли Прес“ Михаил Станчев е имал връзка две години с простреляната Симона за която „Дейли Прес“ писа, че е щерка на шефа на Дряновската полиция. 

Арестуваният е притежавал законно огнестрелно оръжие заради работата му, информира още прокуратурата.

Работел в „Слънчев бряг” и е с чисто криминално минало. Няколко години живее и работи в София, но след като вижда, че няма работа в София заминава с по-големия си брат в Слънчев бряг, научи само и единствено „Дейли Прес“. 

Убитият мъж е хазартният бос Коста Николов по прякор Миджурина. Той държи 15 казина и игрални зали в страната, името му се свързва и с хотел, информира вчера сайтът „БургасИнфо“. 

Тежко ранената млада жена е на 22 години от Велико Търново. По информация „Дейлй Прес“ информация се казва Симона Тодорова и е била служител в едно от казината на убития. 

Около автомобила, в който е открито тялото на мъжа, криминалистите откриха множество гилзи, допълни „БургасИнфо“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук