Извънредно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Изгладиха недоразуменията в коалицията, изчистиха комсомолското минало

0
10460
© Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС СОФИЯ

След продължилата около час среща в Народното събрание стана ясно, че партньорите във властта са се разбрали.

Оказа се – няма недоразумение или ако е имало такива, то всички са изгладени. Изчистено е и комсомолското минало на партньорите.

Стигнахме до извода, че трябва да се срещаме по-често, подчерта Цветан Цветанов.

Нямаме никакви проблеми и работим, коалицията е стабилна, нямаме никакви разминавания, посочи той.

Всеки има някакво мнение за политическия си партньор или за политическия си опонент, обясни още заместник-председателят на ГЕРБ. Партията уважавала коалиционните си партньори. От думите му стана ясно, че Истанбулската конвенция не е обсъдена на днешната среща.

А идеята за днешната среща между коалиционните партньори дошла вчера, където Цветанов и Сидеров се видели на изложбата на Вежди рашидов.Тогава се разбрали днес да видят на кафе.

Тази сутрин в стаята на Обединените патриоти се събраха председателите на ПГ на ГЕРБ и ОП Цветан Цветанов и Волен Сидеров, като дойде и вицепремиерът Валери Симеонов.

Вчера Цветанов заяви, че неяснотите в коалицията няма да се решават през медиите, а ще иска среща очи в очи. Преди срещата пред медиите Валери Симеонов обясни, че няма напрежение между него и Волен Сидеров.

Припомняме и че в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев намекна, че подкрепата на ПГ на Обединените патриоти в Народното събрание може да бъде заменена с тази на партията на Веселин Марешки „Воля“. Според Добрев напрежението между коалиционните партньори не се пренася по никакъв начин върху ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук