Извънредно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Софийската районна прокуратура погна шмъркащия пред детето си „баща“ от столичния кв. „Надежда“ (ЕТО ГО МИЗЕРНОТО КАФЕ ФОТОБОМБА)

0
13246
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес" - София.

Репортер на масто: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

Баща вземал наркотици и пие алкохол пред 10-годишния си син в заведение в столичния квартал „Надежда“, новината гръмна скоро, а екип на „Дейли Прес“ реши да отиде на място и да провери кой е шеф на кафето. От няколко дни то е затворено. 

В събота детето е отишло с баща си в клуб „Какаду“, където малчуганът е останал в компанията на баща си и неговите събеседници до 7 сутринта, научи „Дейли Прес“ на място от няколко човека които твърдят, че кафето вече е затворено.

Детето е искало да си отиде вкъщи, но бащата е заявил, че малкият „трябва да е мъж и че всеки мъж би стоял до сутринта“, разказва очевидец, цитирани от Би Ти Ви преди дни.

Бащата казал на сина си, че ще пие и шмърка и, че ще си тръгнат тогава, когато прецени.

Детето обаче започнало да плаче, а баща му го заплашил, че ще му счупи ръцете.

След подаден сигнал до 112 на мястото пристигат полицаи от Второ районно. След няколко минути, прекарани в кратък разговор с бащата и детето, те си тръгват, а мъжът продължел демонстративно да пие и взема наркотици.

Последвал е втори сигнал до 112, но никой не се отзовава.

Прокуратурата се е самосезирала по случая, разбра още „Дейли Прес“.

От Държавна Агенция за закрила на детето (ДАЗД) също са се самосезирали и търсят връзка с майката, заяви преди минути за „Дейли Прес“ Мария Дикова директор на пресцентъра.

От Софийската районна прокуратура разследва случая, а проверката трябва да приключи до петък, научи първо агенция „Дейли Прес“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Снимки: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук