Извънредно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС TV! Лидерът на БСП Корнелия Нинова откри кръгла маса за идейните политически и организационни предизвикателства пред партията в БТА (СНИМКИ)

0
8103
© Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ – БТА

Лидерът на БСП Корнелия Нинова преди минути откри в БТА кръгла маса за идейните политически и организационни предизвикателства пред партията, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“  

Националният политически институт „Димитър Благоев” организира кръгла маса на тема: „Идейните, политически и организационни предизвикателства пред БСП”, която беше открита точно в 11:00 в БТА.

Има ли ляв проект на обществото за бъдещето на България? Има ли идея в БСП какъв е той? Възможни ли са леви политики след като някои „експерти” обявиха края на политиката? Част ли е БСП от кризата на масовите партии? А сега накъде, тогава?

Това са част от въпросите, на които ще търсят отговори млади политолози, социолози, социални психолози, историци, други експерти и просто ангажирани с правенето на политика.

Сред тях: Александър Димитров, Борис Попиванов, Боян Балев, Галин Дурев, Крум Зарков, Стефан Георгиев, Страхил Делийски и други. В началото на дискусията бяха представени резултатите от актуалното социологическо проучване: „БСП като алтернатива на властта”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

© Информационна агенция „Дейли Прес“
© Информационна агенция „Дейли Прес“
© Информационна агенция „Дейли Прес“
© Информационна агенция „Дейли Прес“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук