ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! 16-годишният Траян Огнянов е изчезналото във водоем край софийското село Негован момче – труп няма (СНИМКИ)

Къде е трупът на момчето?!

0
73475
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

16-годишният Траян Огнянов е изчезналото във водоем край софийското село Негован момче, научи първо Агенция „Дейли Прес“. По първоначални данни на Информационна агенция „Дейли Прес“ момчето е на 16 години от скоро живее в квартал „Надежда“ 3 в София.

Групата момчета са влезли във водата и един от тях не е излязъл става дума за Траян който е роден през 2001 година в София. Водолази от Монтана запачнали да „претърсват“ дъното на водоема, за да открият тялото на изчезналия младеж само, че без успех. Близки на момчето твърдят пред „Дейли Прес“, че не са били водолази от Монтана, а от Пловдив същите поискали от близки на момчето 2000 лева – причината не е ясна. 

Говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП)-София Катя Сунгарска уточни, пред репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“, че сигналът към тях е подаден в 15.24 часа на 02.05.2018 г. „Нямаме години. Човекът, който подава сигнала, е казал, че не познава момчето и не може да идентифицира на колко години е и какво се е случило. Казал е само, че са били група. Линейката веднага е тръгнала към водоем край село Негован. Пожарната и полицията са на мястото“, обясни Сунгарска. По думите ѝ е влизала лодка, обиколила е, но не го е намерила.

Заради мътната вода и ниските температури, търсенето на тялото на момчето е било прекратено още на втория ден. Според полицията силното течение е затруднило много издирвателните мероприятия.

„Да не се залъгват хората от топлото време. Водата е студена и се стига до такива инциденти. Нека ходят по планини и язовири, но да не влизат във водоеми. Много е опасно“, предупреди пред „Дейли Прес“ Кольо Радуков, ръководител на спасителната водолазна група.

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“

На 02.05.2018 год., Траян е видян за последно с три момчета около района на „Централна гара“, а след това заедно с младежите тръгва съм софийското село Негован, разбра от свой източник „Дейли Прес“.

Всички момчета са непълнолетни. М.Т., К.П. Т.И. – това са имената на другите три момчета всички, са били разпитани в полицията в село Негован. 

„Не го познавам Траян“, пише в показанията си К. П. и продължава: „Той беше напушен трева, бира, цигари, Моля Ви г-н полицай не казвайте на родителите ми“, пише момчето като източник на „Дейли Прес“ добавя, че момчето е неграмотно и показанията са му пълни с грешки. „Всички момчета са видяли как Траян се дави и никой не му е помогнал“, заяви пред „дейли Прес“ приятел на 16-годишното момче.

Траян учи в 57-мо Спортно училище „Св. Наум Охридски“, научи още „Дейли Прес“.

Таня Иванова: „Бог е винаги с теб. Всеки Божи ден той е със теб“, пише близка на момчето в профила на Траян в социалните мрежи. Таня добавя в коментор: „Обичам те брат ми много Бог е с теб“ друга негова приятелка добавя: „Амин“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук