ИЗВЪНРЕДНО И САМО В DAILYPRESS.bg! Великденска атака срещу журналиста Димитър Байрактаров! (СНИМКА)

Димитър Байрактаров често публикува свои материали на личния си профил, които явно не се харесват на управляващите и на държавните институции.

0
9812
Снимка/източник: Информационна агенция BNews.bg.

На поредна атака бе подложен журналиста Димитър Байрактаров, видя Информационна агенция „Дейли Прес“. Този път с неговото име и лик се разпространява вирус в социалната мрежа.

Припомняме, че преди няколко дни бе блокиран и личната електронна поща на журналиста и депутат от 43-то Народно събрание. Минути след като Байрактаров даде гласност на случилото се елетронната му поща бе разблокирана.

Димитър Байрактаров често публикува свои материали на личния си профил, които явно не се харесват на управляващите и на държавните институции. Байрактаров бе депутат в 43-то Народно събрание от групата на Патриотичния фронт и е един от създателите на НФСБ.

На 13.02.2017 г. той бе първия, който се отказа да бъде депутат и напусна  публично така наречените патриоти като още тогава разобличи Симеонов и Каракачанов в лъжи към избирателите.

Година по-късно всичко казано от Димитър Байрактаров се потвърди като пълната истина е допълнена с тоталната некадърност и алчност за власт от страна на патриотарите, гарнирана и с тоталното нарушаване на закона, както и вкарването във властта на компрометирани хора, които вече са повдигнати обвинения!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук