ИЗВЪНРЕДНО ! Кирил си направил тест във „Фейсбук“, според който щял да умре в „Плаза“! Вижте покъртителното съвпадение на мястото на инцидента! (снимка)

0
1515

Под надзора на Софийската районна прокуратура органите на СДВР/Седмо Районно управление са започнали досъдебно производство за изясняване на обстоятелствата около сбиването в столичното заведение „Плаза” в ж.к. „Студентски град” вчера, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Разследването е образувано срещу неизвестен извършител за причинена на пострадалия Кирил Евгениев Тодоров телесна повреда, като степента и характерът на увреждането ще се изясняват чрез предстояща съдебно-медицинска експертиза. По делото се извършват активни действия по разследването, насочени към установяване на авторството, съпричастните към деянието лица, механизма на причиняване на телесната повреда, наличието на хулигански подбуди или действия.

Още вчера събраните на този етап първоначални материали са били докладвани в СРП, като са дадени конкретни указания.

Съвпадение или не на 8 март, часове преди инцидента, Тодор си е направил тест в социалната мрежа Фейсбук и е публикувал резултатите от него на стената си. От тях става ясно, че на въпросът „Къде ще умреш?“, отговорът е: „Плаза“./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук