ИЗВЪНРЕДНО! Марешки подлуди и Велико Търново! Купи две бензиностанции и пуска дизела по 1.48 лв.!

0
1527

Варненският аптечен, а отскоро и горивен бос, Веселин Марешки купи две бензиностанции във великотърновско, стана ясно днес. „Борба“ първа съобщи за експанзията му в старата столица, която вече е факт.

Преди броени дни навлизащият стремглаво в петролния бизнес Марешки е станал собственик на бившия обект на МСД в промишлена зона „Дълга лъка“. „Продадохме му бензиностанцията, не мога да ви кажа цената. Вече е негова собственост“, потвърди вчера бизнесменът Стоян Стоянов, който е шеф на компанията продавач.

Вторият обект на Марешки пък е в самото начало на Петко Каравелово, на самия главен път Велико Търново – Русе. Тук той е взел бивш обект на „Петрол“, който не работи.

В сайта на компанията му VM Петролиум веднага се появи съобщение, че в новите обекти дизелът ще се продава по 1,48 лв. за литър, което е абсолютен рекорд в региона. Също преди броени дни варненецът е придобил и бензиностанция в съседно Габрово. Трите му нови обекта ще бъдат ремонтирани и окомплектовани до месец, след което ще заработят официално.

Преди да вземе бензиностанцията в „Дълга лъка“, която се намира в близост до „Алумина елит“ и Великотърновския „Винпром ВТ“, Марешки преговаря за други обекти, но са му поискали висока цена от над 1 млн. лв., разбра още „Борба“./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук