ИЗВЪНРЕДНО! Наглецът Христо Иванов избяга като плъх от въпросите на ДЕЙЛИ ПРЕС за платените му цигани на протеста пред МС! Това ли е моралът на „ДАЙ България“?

0
5726

Проваленият протестър-министър и председател на партия „ДАЙ България“ Христо Иванов се скри като плъх от въпроса на Информационна агенция „Дейли Прес“ – той ли е новият носител на морала в политиката!? Питаме ние от агенция „Дейли Прес“.

Първоначално Иванов измънка, че не е църква, че да диктува морала. А след това изсъска:

„Не се чувствам носител на новия морал, защото не мисля, че моралът не се дели на нов и стар – Има един единствен. Аз се опитвам да бъда полезен с конкретна политическа работа, която искам да свърша. Аз църква не основавам, не основавам морално движение. Искаме да свършим някаква полезна работа и това е единственото, което искам да свърша“. 

Малко по – късно репортер на агенция  „Дейли Прес“ забеляза, че на протестът срещу изграждането на АЕЦ „Белене“ има голяма група хора от ромски произход. На въпрос от страна на  Дейли Прес“ дали Христо Иванов знае за тях той отговори, че не знае. Оказа се, че те дори не знаеха за какво точно е протеста пред сградата на Министерския съвет. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук