Извънредно от „Трите чучура“: Екшън като в „Стрелбище“ се разиграва в Стара Загора

0
2103

Репортер на starozagorci.com съобщава в тези минути, че мъж се е барикадирал в жилище в квартал „Три чучура – ЮГ“ в Стара Загора. Районът е отцепен от служители на Полицията. По непотвърдена информация барикадиралият се има проблеми с наркотични вещества. Само ден след като полицията в София почти 24 часа се занимаваше с барикадиралия се бивш полицейски служител в столичния квартал „Стрелбище“, нов подобен случай се разиграва в Стара Загора.

40-годишен криминално проявен мъж се е барикадирал в блок в квартал „Три чучура – юг“ в града, съобщава и Dnes.bg, като се позовава на източници от полицията.

Сигналът е подаден в полицията тази сутрин от съседи на мъжа, познат с прякора си Стамбето.

Хората са съобщили, че техният комшия в блок ЗСК 1 е започнал да мята предмети и коктейли „Молотов“ от прозореца на апартамента си, а при пристигането на полицията се е барикадирал в дома си.

В момента на място има екипи на полицията, пожарната и линейка. Органите на реда не допускат никой да влиза в блока, но на този етап не се налага хората вътре да бъдат евакуирани. От полицията нямат информация дали в момента той разполага с оръжие.

По първоначална информация буйстващият мъж е криминално проявенн и е арестуван преди време за наркотици.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук