ИЗВЪНРЕДНО! Сестрата на Кети проговори във Facebook! Смени си профилната снимка, не желае да разговаря с екип на Агенция DAILYPRESS.bg! (СНИМКИ)

0
159133
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ

Цяла България е приковала погледи към случващото се около зверската касапница в нови Искър, отнела живота на шестима души. Пет от жертвите бяха намерени убити в Къщата на ужасите, а на километри от там бе намерен трупът на Кети Кюхова.

По-ранно днес стана ясно, че тя е родом от Своге, а сега се разбра, че починалата има сестра. Тя се казва Ивет Кюхова. Това научи само и единстевно Информационна агенция „Дейли Прес“. Почернената й роднина живее в Лондон, разбра още медията ни. Кети е учила в 137-о СОУ „Ангел Кънчев” в столицата , а висшето си образование е завършила в Техническия университет в София. Сестра й пък е завършила в столичното 3 СОУ „Марин Дринов“, а след това е учила в Barnet and Southgate College. Вчера Ивет е сменила профилната си снимка с черна жалейка, показва извънредна справка на „Дейли Прес“.

Именно в социалната мрежа за първи път Ивет коментира и страшната трагедия.

Публикуваме думите й без редакторска намеса: 

 „Моля ви спрете да ме притеснявате по какъвто и начин да е. Не се чувствам готова да отговарям на каквито и въпроси да е относно случилото се“.

Снимка: Информационна агенция „Дейли Прес“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук