ИЗВЪНРЕДНО! Сигнал до DAILYPRESS.bg! Жестока катастрофа в София! Две коли се помляха в „Надежда“ 1 (СНИМКИ)

0
10726
Снимка: П. Н. Читател на агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Жестока катастрофа е станала в столичния квартал „Надежда“. Това става ясно от сигнал на софиянец изпратен преди минути до редакцията на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Той е заснел снимка от инцидента, като е посочил, че катастрофата е станала на ул. „Сава Филаретов“ № 45 близо до Дом за деца лишени от родителска грижа „Асен Златаров“ който през края на 2015 година беше закрит от Столична община, а децата от нето настанени в Център за настаняване от семеен тип (ЦНСТ).

На снимката се вижда как две коли са се ударили много жестоко на улицата, а на земята има мъж до него лекар и другия водач на колата. Агенция „Дейли Прес“ се опита в 05:01 ч. да потърси в коментар и пресцентъра на МВР където по това време трябва да има техен човек, но за пореден път някой не си върши добре работата и министъра Валентин Радев веднага да вземе мерки.

По думи на нашия читател има полиция и екип на спешна помощ. Екип на медията ни потърси и в коментар дежурния на 02 РПУ София, но нагло отказа информация и заяви, че телефона бил само и единстевно за спешни сигнали, а не пресцентър. И допълни по телефона, че полицията не ходи на сигнали за катастрафи, а е това било работа на КАТ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В АГЕНЦИЯ ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук