Извънредно: Уволниха Милен Цветков от Нова ТВ! (Владо Береану с шокиращи разкрития преди минути)

0
2863

Милен Цветков и предаването му аут от Нова телевизия!

Нова телевизия би шута на Милен Цветков със свалянето на предаването му “Часът на Милен Цветков”. Новината взриви мрежата преди минути като бомбата бе хвърлена от журналиста Владо Береану.

Оказва се, че след редовната лятна отпуска предаването на Милен Цветков, което се радва на завиден зрителски интерес, няма да се върне в ефир. Това е поредното уволнение на водещия, позволяващ си да задава неудобни въпроси и да кани още по-неудобни събеседници.

Лично Владо Береану отправи обвиненията си към новата шефка на телевизията Вяра Анкова. Която преди години оглавяваше БНТ. Береану дори се извини на Милен Цветков като донякъде обвини себе си за “падането на главата му”.

“След като назначиха Вяра Анкова за шеф на Новините в Нова ТВ, от там престанаха да ме канят в телевизията за каквито и да било коментари, включително и на тема Румъния.

Само Милен Цветков ме покани и то два пъти. Сега, май му свалят предаването… Извинявай, Милене, но ти сам си си виновен… Само не ми казвай, че си вярвал в свободата на словото в тази държава”, написа Владо Береану в профила си в социалната мрежа.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук