ИЗВЪНРЕДНО! Читатели на Агенция „Дейли Прес“ и“ Топ нюз“ от Първомай, Пловдив и Пазарджик разказват как са усетили снощното земетресение

0
1756

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / ТОП НЮЗ 

Читатели на Агенция „Дейли Прес“ и Информационна агенция „Топ нюз“ от Първомай, Пловдив и Пазарджик разказват как са усетили снощното земетресение. 

Юсеин Реджеб от с. Православен, община Първомай на 17 години пише: „Усетих земетресението тази сутрин към 01:42ч. Силен шум от дълбочината на земята, но беше кратко към 2- 3секунди“.

Читател от Пловдив разказва: „Усетих земетресението през нощта, но не се уплаших. Събудих се, но не станах, за да проверя какво се случва. След това не спах добре и днес не се чувствам много добре. На по-високите етажи се е усетило повече и е било по-страшно. Това земетресение беше подобно като това в Крумово през 2002 година“. 

Друг жител на Пловдив споделя, че също е усетил земетресението. „Аз и съпругата ми не спахме цяла нощ, но децата нищо не са усетили“, каза още читателят.

Читател от Крумово разказа: „Беше много страшно. Трусът бе придружен със силно бучене“. 

Читатели на двете медии от Пазарджик обясниха, че е имало силно разлюляване, което е продължило около 10 секунди. Земетресението е усетено по всички етажи на жилищните сгради.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук