Изгоряха още „шарани“! Собственичка на чейндж бюро завлече с 3 милиона наивници, ортак й е Каубоя от ЦСКА

0
1358

Поредни измамени наивници с вложени пари в пирамида! Неколцина софиянци вложили спестяванията си в „ценни акции и книжа“ при своя позната –  Виолета Пенкова, собственичка на чейндж бюро.

Пред камерата на Нова телевизия измамените обясниха, че дали различни суми – около 100 000 евро всеки. Въпросната дама „гушнала“ парите им и по стара традиция се покрила.

„Познаваме се от 20 години. Ето тази дама пък е състудентка с нея. Явно тя е изключителен психолог и манипулатор. Даже след фалита на това дружество е ходила да събира пари“, разказаха потърпевшите.

Една от измамените е продала апартамента на майка си и парите от продажбата дала на въпросната измамница. „Дадох й сумата по приятелска линия. Бяха 15 000 евра“, оплака се жената.

Въпросната мошеничка Виолета не е давала никакви разплащателни документи. По този начин крупната измама потъва в небитието. Мъж от групата сподели, че когато търсели измамницата да си искат парите, тя звъняла на 112, защото била „тормозена“.

Хората допълниха, че в пирамидата били замесени Виолета Пенкова, съпругът й (с когото тя формално се развела, за да замете следите си) и административният директор на ЦСКА Димитър Димитров-Каубоя./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук