ИЗНЕНАДАТА Е ПЪЛНА! Гришо със сензационно признание в чужбина (ВИДЕО)

0
1496

Фенове и критици са изненадани от признание на Григор Димитров. Гришо отговори на пикантни въпроси преди участието си на турнира в Стокхолм. Като хасковлията разкри с какво щеше да се занимава, ако не бе станал тенисист. Едва ли са много привържениците, които биха предположили вярно какви са пристрастията на Григор в спорта.

Ако не бях тенисист, може би щях да бъда боксьор„, коментира Димитров. Както е известно България има сериозни традиции в бокса.

„Обичам спортовете, на които може да се притивопоставиш срещу други хора. Обичам да използвам ръцете си“, коментира още Гришо.

Димитров разкри още една своя мечта: „Може би бих искал да бъда астронавт за един ден, да видя всичко от там горе, винаги съм си мислел колко готино би било това.“

„Батман най-вероятно, бих искал да съм Батман. Да имам луди приспособления и да летя“, отговаря Григор на въпрос какъв супер герой би искал да бъде.

Дали Гришо щеше да пробие в бокса? Едно е сигурно – на корта се опитва да лети и понякога впечатлява с виртуозни изпълнения.

Следните кадри не са за хора със слаби сърца. Брутални нокаути. Способен ли е Димитров на подобни изпълнения? Григор не се слави с особена твърдост на корта, а на ринга…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук