Изплуваха горещи фотоси на убитата проститутка! Галина е снимала документален филм (снимки и видео)

0
2095

Уникални снимки на убитата в Осло българка Галина Сандева се появиха в норвежки сайт. Кадрите са направени само няколко месеца преди тя да бъде открита мъртва.

be45152d43924f421041b2e2648dc734

От април до октомври миналата година 28-годишната българка, която работила като проститутка, се е срещала неколкократно с репортер от документалното предаване „Инсайдър“. Тя се е съгласила да бъде снимана, докато работи и се среща с клиенти, разказва норвежкият сайт vg.no. Малко след като срещите с репортера започнали, Галина бе открита мъртва в колата си в Осло.

d6c5d9a95ebe9707cec616fdf03fd9b5

Въпреки специфичната си професия, Галина била обикновена жена. Имала доверие на екипа, който я е придружавал на работа и вкъщи. Видяла няколко готови части от документалния филм и била доволна от това как се получава. Това разкрива един от продуцентите на филма.

Галина била в добри отношения с екипа. Имало взаимно доверие между тях, че ежедневният живот на проститутките ще бъде показан правилно. Самият екип бил съкрушен, когато е разбрал за смъртта на младата жена.

Една от основните идеи била да се покаже в каква среда работят проститутките. Целта била да се покаже какви са механизмите, по които момичета като Галина се озовават в Норвегия, както и да се обърне внимание на риска, който те поемат. Майката на Галина е видяла филма и иска той да бъде показан.

Продуцентите разкриват, че Галина не се е срамувала от професията. Единствената й мотивация била желанието да спечели пари, с които да преследва мечтата си за по-добро бъдеще за себе си и семейството си в България. Българката не е планирала да остане в Норвегия дълго. Трябвало да събере едва 15 000 крони, преди да може да си позволи да закупи апартамент. Самата Галина е заявявала, че до няколко месеца ще се прибере в България. Имала е желание да си отвори магазин или салон.

Припомняме, че 24-годишен норвежец бе обвинен в убийството на българката. /Пик

Вижте видео от миговете преди Галина да бъде убита ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук