Изтекоха шокиращи доказателства! Майкъл Джексън е бил убит! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

0
2154

Шокиращи доказателства, че Кралят на попа Майкъл Джексън е бил безмилостно убит, а убийството е замаскирано като нещастен случай!

Припомняме, че световната звезда издъхна на 25 юни 2009 в имението си в Лос Анджелис при изключително мистериозни обстоятелства. Официалната версия е, че е предозирал с опасни медикаменти, но един от най-близките му приятели днес извади доказателства, че е бил убит.

Германският бизнесмен Михаел Якобшаген е един от най-близките приятели на Джако през последните 20 години от живота му. Милионерът е един от малцината, които са имали пълното доверие на звездата и твърди, че през последните месеци от живота му Майкъл многократно му се поделял, че се страхува за живота си.

Якобшаген е предоставил на американската журналистка Дафни Барак три бележки написани лично от Джексън, които кралят на попа му е бутнал тайно в ръката по времето на техни срещи, пише WTTV. Според експерти това е почеркът на Майкъл Джексън:

Първата бележка гласи: Системата иска да ме убие заради моя каталог! /възможно е това да са компрометиращи доказателства, който Джако е държал/

Втората гласи: АЕГ /Главният спонсор на последното турне, което така и не се осъществи/ ме подлага под огромен натиск. Имам лошо предчувствие, страх ме е за живота ми! Утре ще се обадя на Джоузеф /Специалист по сигурност/

В третата бележка пише в прав текст: Страх ме е, че някой се опитва да ме убие!

В допълнение на това Якобшаген твърди, че Джако му е звънял няколко пъти през 2009 и му е казвал в прав текст, че трепери за живота си.

Наскоро Дъщерята на Джако Парис Джаксън ясно каза в интервю за списание „Роулинг Стоун“, че баща й е бил убит от могъщо корпоративно лоби, което е капитализирало от неговата смърт.

Припомняме, че в годините след смъртта му корпорацията „Майкъл Джаксън“, която няма нищо общо със семейството на загиналия певец реализира рекордни милиардни приходи от продажбата на албумите на покойната звезда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук