ИЗУМИТЕЛНО: Пясъчна буря разкри пещера в пустинята! Когато надникнаха вътре – ще ви паднат очите! (ВИДЕО)

0
2422

Това е наистина изумително! BRADVA.BG представя на своите читатели поредното изумително археологическо откритие, което е агресивно потулено от властите!

Случката е от преди няколко години, но информацията за нея и изумителният видеозапис изплуваха чак днес. Изумителните кадри са измъкнати от служител в Бюрото по антиките в Кайро, който го е разпространил в интернет с кратко описание.

Група туристи обикаляли с камили в пустинята около Уади ел-Мулук – легендарната Долина на царете. Били на няколко километра в пустинята, когато забелязали, че в пясъците стърчи необичайна скала, която явно е била разкрита от пясъчна буря. Когато се приближили, осъзнали, че в скалата има зейнал отвор към пещера, който явно бил отворен съвсем скоро от природното бедствие.

Когато надникнали вътре останали без думи! Първото, което привлякло тяхното внимание било златното съкровище! Навсякъде блестели майсторски изработени масивни златни предмети! Ясно било, че това е гробница. В единия ъгъл на пещерата имало саркофаг, който обаче не приличал на тези, които ще видите в музея. Този саркофаг бил дълъг около 4 метра!

Твърде възможно е това да е гробница на извънземно същество! В древните египетски и шумерски писания се цитират „звездни господари“, които извличат злато на планетата ни. Възможно е това да е един от тях!

Шокираните туристи направили кратък запис, който ясно показва гробницата!

За съжаление, те и техният египетски водач-камилар направили неблагоразумието да известят властите по мобилен телефон. Не след дълго пристигнали представители на Бюрото по антиките ескортирани от няколко войници. Туристите не само, че не били възнаградени за своето откритие, но прекарали и няколко денонощия в ареста. Взели им записа и им наложили забрана да влизат в Египет.

Никой в последствие за откритието не се разбира. Това е поредният случай, който е тотално потулен от египетското правителство. Все още не са коментирали изтеклия запис.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук