Илиана Раева: Напрежението от последната седмица ме срина

0
1424

Научихме за случилото се с Цвети в автобуса от летището към хотела в Израел, на мен ми се обади дъщеря ми, а момичетата го научиха от интернет, всички бяха с телефоните си. Това каза в студиото на Би Ти Ви Илиана Раева. Тя посочи, че първата й мисъл е била как да успокои момичетата преди състезанието.

„Тази седмица в Израел бе наситена с огромно напрежение, трябваше да окуражавам и подкрепям момичетата и след като се прибрахме, направо се сринах”, каза още председателката на федерацията по художествена гимнастика.

„Няма по-гледано дете от Цвети в историята на художествената ни гимнастика. Това е лична драма, след като почина майка й, буквално сме я носили на ръце. Тя дойде при мен след състезанието за Световната купа в Испания, плачеше, беше превъзбудена, твърдеше ,че не може повече да издържа и е изтощена”, каза Раева.

Според нея, проблемите на Цвети едва ли са свързани с художествената гимнастика и затова не може да се търси виновник в отбора или треньорите. „Братът и приятелят й страшно я обичат, те бяха непрекъснато с нея, няма как някой да е оказвал натиск върху нея”, смята бившата гимнастичка./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук