Илияна Раева: Искам да дам повече на себе си, смятам, че го заслужавам

0
765

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели в интервю пред Нова телевизия, че иска даде повече на себе. „Смятам, че го заслужавам“, каза още тя.

Тя призна, че трудно е преживяла момента, в който съпругът й Наско Сираков беше приет в болница. Сподели, че й се губят моменти от преживяното и се е почувствала много слаба, но бързо се е мобилизирала, въпреки големия шок.

„Труд“ припомня, че след изписването на футболната легенда от болницата, той се прибра у дома и в момента се възстановява успешно. Раева сподели, че темповете, с които той възвръща силите си, са огромни и се възхити от неговата смелост и сила в справянето с проблема.

След като изписали Сираков от болницата, на свой ред тя получила криза поради психическото и физическо натоварване вследствие на здравословните проблеми на мъжа й, както и на майка й, за чието здраве също се е наложило да се погрижи.

Наско Сираков имал проблем с вестибуларния апарат вследствие на вирус, като това е причината за кризата му, а не катастрофата или инсулт.

Тя разказа за преживените кризи и катарзиси в живота си, които са я направили по-силна, включително моменти от миналото и като гимнастичка, в което се е налагало да гладува и да спазва тежкия режим, с който е поддържала фигура си.

За нея е било изключително трудно да гладува, все пак е намирала начини да устоява. „На 20 години познавах целия свят“, казва председателят на Българската федерация по художествена гимнастика. „Не мога да кажа, че съм жертвала, много ми даде спортът“, допълни тя.

Оттук нататък тя се стреми да развива идеите си, които касаят самата нея, но въпреки това се чувства отговорна към поста, който заема и работата, която върши като ръководител.

„Вярвам в Бог“, казва тя – „Ще обърна внимание на Илияна Раева, твърде много дадох на всички“. Споделя, че е дала много на семейството си, няма намерение да спира да го прави, но има много голям дълг към себе си и тъй като се уважава и обича трябва да си даде това, което е заслужила./труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук