Има ли развод, няма ли? Венета Райкова пак се гушка с Тишо

0
1786

ЧРД на най-страхотния баща и съпруг!! Да си ни жив и здрав! С това пожелание, написано под обща снимка със съпруга си Тишо тв водещата Венета Райкова опроверга слуховете, че се е разделила с благоверния си. Слухът, че нещата между тях никак не вървят и че им предстои развод, май е на път да бъде разбит. Въпреки твърденията на близки до двойката, че са взели окончателното решение да сложат край на връзката помежду си.„Благодаря на всички за хубавите пожелания!! Да ви се връща нашето щастие и прекрасен семеен живот!! Да сме живи и здрави, всичко друго си го имаме!!“, пише емоционално Венета под поздравите на приятелите си.

От фотото, правено очевидно на пикник сред природата, се вижда, че Тишо май по-здраво стиска бирата си, отколкото прегръща съпругата си.

Злите езици твърдят обаче, че за годините семеен живот Райкова е простила няколко изневери на съпруга си, а черешката на тортата било поведението му в последно време – Тишо редовно се прибирал в малките часове на нощта прилично почерпен и видимо изневерил, не носел никакви пари в семейната хазна и абдикирал от бащинска отговорност. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук