Инфо табло излъчва порно в центъра на Враца

0
1578

Информационно табло за красотите на Врачанския балкан бълва хард порно и плакне очите на стотици малки и големи тези дни. За изненадващата атракция, която без всякакво съмнение ще успее да привлече нови туристи, съобщи информационна агенция BulNews.bg. Не се забавиха и коментарите по кафенетата и социалните мрежи. Извън майтапите и категоричното „срамота“ хората недоумяват как може да се допусне подобна пошлост на пъпа на града.%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%be-2

Интерактивно табло е на метри от общината и до едно от големите училища, което носи името на един от най-големите благодетели на Враца – Козма Тричков. Но вместо да презентира природните забележителности, които всеки уважаващ себе си гост на града би трябвало да види, на големия екран се излъчва порно обява за увеличаване на пениси. Тя е илюстрирана със снимка на гигантски член, който прониква отзад в гостоприемна дама.

До красноречивия фотос пък се мъдри рекламното изречение: “Чукай я с часове и я доведи до множество оргазми“. Засега няма данни дали посланието е свършило своята работа както по задоволяване на сексуалното удоволствие, така и в повишеното търсене на презентирания атрибут. Но таблото явно привлича интереса, включително и на съвсем малки деца, които по този перверзен начин получават първите си уроци за нещата, които вършат възрастните.

Въпросното информационно табло бе поставено преди около година пред читалище „Развитие“ от служители на резервата „Врачански карст“ към Регионалната инспекция по околната среда и водите със съвсем други познавателни и рекламни цели. А кой и защо е позволил излъчването на порното тепърва ще се разбере.

Очаква се и адекватната реакция на общината, защото едва ли това е нормалният начин града под Вола да привлича туристи. Би трябвало кметът Калин Каменов да се разпореди порното от таблото незабавно да бъде свалено./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук