Ирена Милянкова чака момиче

0
2242

Момиче ще е поредното, пето дете на манекенката Ирена Милянкова, научи от сигурен източник „ШОУ”. Миловидната красавица и бивша изгора на Росен Чолов-Чолата сега е бременна от брокера на недвижими имоти Никола Чолаков.

Петото дете на Милянкова ще се появи на бял свят през лятото. А на новия мъж на манекенката буквално ще му се оттели волът, тъй като занапред ще му се налага да храни 7 детски гърла. Семейството отсега пести за появата на новия член, а Милянкова се зарекла, че предстоящото раждане ще й е последно. Бъдещите родители пазят в тайна пола на бебето, но пред свои приятелки наскоро младата майка е споделила, че Никола ще става женски татко.

С Чолаков Съни от „Под прикритие” се запознава по работа. Никола Чолаков е водещ брокер в една от големите компании, която е посредник при сделки с луксозни недвижими имоти, предимно в баровските квартали на София.

Никола е дилър на имоти за милиони

левове и при сключена сделка процентът му е толкова висок, че спокойно може да се каже „една къща година храни”. С Ирена се среща заради нейното решение да напусне гръцка компания, в която работи по това време. В сайта за предлагане на работа Милянкова потърсила достоен заместник за заеманата от нея длъжност и попаднала на автобиографията на бъдещия си партньор. След като тя напуска от фирмата, той също не стартира работата си в нея поради други причини. Продължават заедно да работят върху други проекти, а паралелно с това, изглежда, са работили и за дете.

Прякорът на новия на хубавицата е Кайо, но вече някои му казват Чолата 2, защото фамилията му съдържа прякора на бившия на Ирена – Росен Чолов – Чолата.

„Ние сме чудесен екип, засега всичко върви гладко, с малки изключения. Но успяваме да се справим и действително е много интересно ежедневието ни. Общо взето, се допълваме както в личния живот, така и в работата”, разказва нашумялата с ролята си в „Под прикритие” Милянкова.

Партньорът й има 2 деца от предишен брак

а Милянкова цели 4 от брака си със скандалния бизнесмен Чолата. От общо 6 деца, едва три живеят при тях. Останалите са при бившите половинки на двойката, но често им гостуват и тогава настава голяма какофония в дома им. Макар новият мъж на манекенката да търгува със скъпи имоти, двамата пестят и не разполагат с кой знае какви средства. От сключен договор брокерът лапа голям процент, но понякога в продължение на месеци няма сделка. Затова красавицата често може да бъде засечена да пътува с градския транспорт, макар и в напреднала вече бременност.

Допреди да се запознае с Никола, Милянкова официално твърдеше, че с Чолата са заедно. Докато той излежаваше присъдата си в ареста заради склоняване към проституция, тя живееше сама. „Не сме разделени. Мъжът ми никога не ми е посягал, дори не ми е повишавал тон”, опроверга тя слуховете за чести скандали и побоища помежду им. Въпреки тези нейни дума обаче краят на семейството й все пак настъпи. А след като финансовото кранче на Чолата секна, известно време Милянкова бе принудена

да работи като продавачка на чанти

в един от моловете.

„С Росен съумяхме да запазим абсолютно нормални човешки взаимоотношения. Контактите ни са за децата. Раздялата за никого не е приятна и това се отразява най-вече върху децата, стресът е неминуем, но ние се стараем да е минимален”, споделя още скандалната моделка.
Първата си дъщеря тя ражда, когато е едва на 15 години. За всичките й роднини и приятели този момент е шокиращ, но не и за нея. „Аз нямах никакви колебания дали да родя толкова рано или не. Но моите родители бяха много притеснени. В крайна сметка свикнаха и сега са щастливи”, признава бившият модел на Жени Калканджиева.

Красимир КРАСИМИРОВ


Кърми всичките си деца

Професията й на модел предполага, че Милянкова е капризна глезла. Но не и тя. Ирена е родила и четирите си деца по естествен път, а не както е модерно – със секцио, за да се притъпи болката.

„Дъщеря ми Натали я кърмих три години и половина, а после Филип – още година и половина. Едва се спрях. Това е единствената зависимост в живота ми, от която не исках да се откажа. На мен ми беше много по-трудно да спра, отколкото на сина ми. Кърменето ми носеше несравнимо усещане, вътрешна хармония, която никога не съм изпитвала. И заради хормоните, които се отделят, аз бях непрекъснато щастлива”, признава Милянкова./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук