Ирина Шейк: Класата ми не позволява да се събличам напълно

0
1407

Ирина Шейк за пореден път провокира мокрите фантазии на милиони мачовци по света. Красавицата се съблече за фамозно черно-бяла корица и фото сесия без дрехипред обектива на маестро Марио Соренти. Снимките през септември ще украсят мъжкото списание GQ.

За радост на почитателите си, в края на седмицата Ирина пусна някои от горещите кадри в Инстаграм. Публиката обаче се пита как се чувства холивудският чаровник Брадли Купър – сегашното гадже на руската изкусителка? Най-вероятно той се гордее с нейните прелести. Неслучайно Ирина всеки ден е във фитнес залата и е крайно внимателна в менюто си. Светските хроникьори обаче припомнят, че преди време тя се зарече да отказва голите фото сеанси и дори загърби доста щедра оферта на „Плейбой“.

„Аз съм модел на бельо, но класата ми не позволява да се събличам напълно. Затова отговорих на Хю Хефнер: „Не, благодаря.“ Вярно, че Наоми Кембъл и Клаудия Шифър го направиха, но се случи в края на кариерата им и беше много елегантно. Не бих искала да бъда момичето от обложката“, каза тогава Ирина.

Бившата гражданка на Челябинска област често е готова да разказва за преживяванията си. Пред GQ тя се връща към юношеството си. „Влюбих се във високите токове, когато бях на 10. А в комбинация с минижуп бяха и си остават абсолютен връх във визията. В училище обаче не ме разбираха. Момчетата ми се подиграваха заради смуглата ми кожа, а момичетата ме мразеха заради високия ми ръст и слабата ми фигура. Но не обръщах внимание на никого – просто продължавах напред“, изповядва се Ирина.

Тя с носталгия си спомня за семейните екскурзии и селските ваканции при баба си. После майка й я записва на уроци по пиано, тъй като самата тя преподава музика. Сестрата на Ирина обаче работи в студио за красота, до чиято врата се намира агенция за модели. Така започва кариерата на жената, която беше на крачка от сватба с Кристиано Роналдо.

lifestyle.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук