Истерия в Бургас! Министри напират за концерта на Лили

0
1047

Примата излиза пред повече от 2000 почитатели на плажа в Бургас

Представители на правителството и бизнеса ще са сред ВИП гостите на концерта на Лили Иванова в Бургас в събота, съобщава „Монитор”. Тази изява на примата на бг музиката е по-специална – грандиозната сцена ще бъде изградена на плажа в подножието на Морската градина там, където феновете са свикнали да гледат хедлайнерите на Spirit of Burgas през изминалите години.

Според запознати билети за вечеринката по ноти са си купили и действащи министри, а броят на меломаните, които ще аплодират любимката си на брега, е над 2000. За желаещите да приседнат ще бъдат изградени трибуни, а на специален бар в близост ще се предлагат различни напитки. Организаторите обещават бутиково преживяване със зрелищна мултимедия, перфектен звук и сцена като за световно рок величие. Специални дървени плоскости ще застелят пътя на Лили към сцената, така че 20 сантиметровия й ток да не заседне в пясъка.

Още този петък примата ще отседне в президентски апартамент в хотел „Приморец“, който е на метри от плажната ивица. В събота тя ще направи саундчек и в 22 часа ще събере почитателите си край морския бряг.

На сцената Лили Иванова ще бъде подкрепена от бенд в състав които Ангел Дюлгеров (китари и цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов – Еко (бас и контрабас), Росен Ватев (ударни), Орлин Цветанов (цигулка) и беквокалистките от La Ti Da. По традиция преди да изпълни вечните си хитове, Лили Иванова ще се подкрепи с мед, който екипът й изрично носи в багажа. Висококачествен шоколад е другото лакомство, с което певицата обича да гощава екипа си и което й дава енергия до последния бис. Следващият лайв на Лили е на 11 септември в Античния театър в Пловдив, а бърза проверка показва, че повече от половината му капацитет към момента е разпродаден.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук