Истерия за 10 милиона от Националната лотария разтресе страната

0
1666

Лото треската е обхванала цялата страна. Пред пунктовете се извиха опашки заради гигантската сума в играта „Големият ДЖАКПОТ”, която може да падне още днес. Рекордните 10 милиона лева в Националната лотария предизвикаха българи, румънци, турци, гърци, сърби и македонци да потърсят късмета си.Засилен интерес към джакпота има още от началото на седмицата. Баснословната сума нагорещи емоциите и по морето, където вместо за бира, летовниците се редят по опашки, за да пускат фишове. ТОП тема е кой ще гушне милионите от Националната лотария, а най-честите сметки са не за обяд, а как да бъдат похарчени най-разумно.

10-те милиона амбицираха и комшиите.  Гърци масово пускат фишове в лото пунктовете в Южна България, с надеждата да ударят българския джакпот, показа проверка на „Блиц”.

Служители в пунктовете в северната част на страната споделят, че преди тегленето прииждат и румънци, за да пуснат фишове. Съседите масово играят с цяла купчинка фишове и пръскат луди пари, с надеждата да спечелят родния джакпот. Продавачките разказаха, че отдавна не са виждали такава истерия.

Още тази вечер апетитните 10 милиона лева може да огреят някого.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук