ИСТОРИЧЕСКА РЕЧ! Ето ги първите думи на Тръмп като президент на САЩ!

0
1399

45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп излезе пред своите привърженици в щаб-квартирата на Републиканската партия в Ню Йорк за ксвоето първо слово като държавен глава на САЩ. Първите му думи бяха: „Благодаря ви“.

„Току-що позвъних на Хилари Клинтън и тя ме поздрави с победата, а аз я поздравих за борбата, която тя води в тази много интересна кампания. Хилари работи дълго за Америка и има за какво да я поздравим“, каза в началото на речта си Тръмп.

Той пожела сега цяла Америка да се обедини в една нация, за което е дошло времето. „Ще бъда президент на всичик американци, това е важно за мен“, каза още новият президент. Тръмп се обърна към привържениците на Клинтън и поиска помощ от тях, за да направи САЩ велика държава./ПИК

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Цялата истина за новия пезидент на САЩ Доналд Тръмп вижте ексклузивно и от първо лице в бестселъра на издателство „Милениум“  – биографичната сензация „Доналд Тръм: Искам всичко“. Невероятното четиво търсете в книжния центъра на адрес „Бачо Киро“ 23, във всички добри книжарници и в интернет – www.milleniumbg.eu.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук