Италианка обеща орални страсти на всички гласоподаватели

0
1391
Политическите избори винаги са били обвързани с най-различни обещания. Някои гарантират по-високи заплати, други ухажват пенсиорените, а дами като Паола Саулино са предложили нещо още по-сериозно – орално задоволяване.
Патриотката искала да вземе властта в свои ръце или поне да манипулира вота така, че да отхвърли шансовете за намаляването на политиците в парламента и съкращаването на бюджета на различни институции. Вярвайки, че това е правилното действие срещу настоящата политика, тя смело заявила, че на всеки гласувал „ПРОТИВ“ ще дари орална ласка. 400 късметлии вече са се облажели.
Агитаторката трябва да се стегне, защото има около 1 000 000 души, които чакат своите обещания. Първите 100 000 наистина се вълнуват, защото се намират в Англия, а мадам Саулино вече е кацнала на острова и се подготвя да подари незабравими моменти на всички. Жената смята да започне работа в порно индустрията и освен благодарност, тя смята да натрупа и сериозен опит.
Всички, които са гласували против на референдума ще трябва да се свържат с нея на Instagram профила ѝ, за да запазят час и евентуално да осъзнаят колко сериозно са помогнали за политиката на Италия. За жалост, родните жени не се вълнуват толкова глобално от политиката, колкото ни се иска.

Ето защо ще трябва да измислим друга гражданска позиция, която да ги мотивира да вземат пример от тази италианска звезда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук