И Любо Нейков си реже търбуха като Люси

0
1301

Любо Нейков е решил да пребори наднорменото си тегло, впечатлен от начина, по който вече над 50 килоглама се стопи режисьорът на чалга дивите Люси Иларионов.

Тлъстините на комика не се дължат само на лакомията му, но и на мистериозна болест, която и до днес той не е разкрил пред колегите си. Лекарите вече неведнъж предупреждават Нейков, че ако не смъкне килограмите си до нормални стойности, го заплашва инфаркт. Само преди 3 години от инфаркт почина собствения му брат.

След смъртта на брат си комикът започнал да си прави редовно изследвания и всеки път резултатите били едни и същи – високо кръвно и съвети на лекарите да намали теглото, ако иска да е жив и здрав. Нейков уж започвал диети, но те се оказвали ден до пладне.

Светъл лъч в тунела обаче се оказало отслабването на Иларионов. Режисьорът се подложи на операция за изрязване на част от стомаха в турска клиника. Нейков все повече се замислял, че също би могъл да си направи такава операция. Към това го подтиквала и съпругата му. Тя правила опити да му спре захарта и солта, но това се оказало без резултат. Ето защо сега го навивала да пробва терапията на Иларионов, пише ежедневник./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук