Йосиф Сърчаджиев: Цигани едва не ме Убиха! ОБВИНЯВАМ ЗА ТОВА КОМУНИЗМА И БЪЛГАРИТЕ – ЧЕ НЕ ВЯРВАТ В ДЕМОКРАЦИЯТА И В БОГА! Виж Тук:

0
1467

Нападнаха ме цигани, изплака актьорът Йосиф Сърчаджиев по телевизията.

Излъгах ги, че се обаждам в полицията и така успях да се спася! България вече не е България, а има ново име – Цигания!

Актьорът разказа „сърцераздирателна“ история как се разхождал в Ловеч, когато видял мургаво момче, покачено върху липа. То чупело клоните докато бере липов цвят: „Тутакси му направих забележка, че не е хубаво това, което прави. То не реагира, но веднага ме обградиха цяла група от неговите хора, които опоскваха съседните липи. Щяха да ме пребият, а аз не мога да се отбранявам, само лявата ми ръка е здрава. Единствено телефонът ме спаси и те се разбягаха“, разказа артистът.

„Няма да продължи това, не се бойте“ – начена патетични разсъждения по темата Сърчаджиев. „Отдавна живеем във време разделно! Не е само в Асеновград. Навсякъде има места, където в определени моменти избива агресията.

Голяма част от българите са неверници, не вярват в Бог, не вярват в демокрацията! Цяла България върви надолу, защото продължава да действа отровата на комунизма! Сега в парламента е пълно с разни простаци- предимно от БСП. Но искам да вдъхна надежда на българския народ, че нещата ще се оправят!“, каза актьорът.

И предизвика гнева на потребителите в социалната мрежа.

Вярно е, че сега е модерно да се оплакваме от циганските набези и сайтовете преливат от новини за етническото напрежение. Но какво общо имат с комунизма оставените след 90-та година на произвола на съдбата гладни цигани?

Явно господин големият артист е решил да напомни за себе си, като се включи в хора на грантовите соросоидни апологети на днешната власт, като отрече и собственото си минало.

Йосиф и Пепа Николова в страстна прегръдка, преди да се роди дъщеря им Александра, която той отказа да признае

Г-н Сърчаджиев, голяма част от българите сме живели по времето на така наречения комунизъм. Включително и вие. Та преди 90-та година ние не помним да е имало каквото и да било циганско насилие върху българи. По време на социализма циганите работеха, защото държавата им осигуряваше работа. Не метяха само улиците. Трудеха се във фабриките, в заводите и по нивите… И вечер се прибираха капнали от умора по къщите си. Имаха какво да ядат и през ум не им минаваше да нападнат някого, да му вземат часовника, или да го пребият, защото не им дал цигара.

А ако все пак се случеше подобно нещо, имаше закони. Виновният не вилнееше навън, както сега, с 10 висящи дела, а отиваше директно в затвора. Излежаваше си цялата присъда и после изобщо не се осмеляваше да посегне пак.

Истината е, че агресията се отключи с идването на изродената българска демокрация, в която големите десни реформатори и демократи /а всъщност назначени от ЦРУ тарикати/ (за да угодят на западните си господари-б.р.) закриха почти всички предприятия, забравиха що е социална политика, оставиха циганите на произвола на съдбата и ги подтикнаха да крадат. Купиха им гласовете и ги накараха да се чувстват безнаказани в своето социално и културно деградиране. Т. нар. „демократични политици“ отгледаха една тумба крадци и тунеядци, легнали на гърба на изтерзаните българи, само и само да си осигурят политически комфорт.

Какъв комунизъм, г-н Сърчаджиев, какви пет лева? Каква отрова, която ни убивала?

По времето на този ваш комунизъм, през 1984 година ви връчиха званието „Народен артист“! Защо го приехте? Защо не казахте, че е отрова и промива мозъци?

Точно тогава кариерата ви беше във възход и хората се трупаха да си купят билети за театър и да ви гледат.

Точно тогава кръшнахте с колежката си Пепа Николова, направихте й дъщеричка – прекрасната Алекс, а после с години не погледнахте и не признахте собствената си плът и кръв! И детето растеше изоставено, чакайки напразно бащина любов и ласка.

Не припомняме това, за да ви съдим. Всеки носи кръста си, всеки избира как да живее, а съдникът е горе и е само един!

Само ви съветваме: Не се вживявайте в ролята МУ.

Всъщност циганската престъпност и комунизмът действително имат нещо общо. И то е, че по „комунизма“ циганска престъпност нямаше. А ромите бяха много по-успешно интегрирани от сега.

А сега?!? 

Спомням си думите на един циганин – гей и магистрален проститут, който преди време на въпрос на Карбовски отговори: „Гладорията ни направи да сме гадни и да сме долни!

Та, не невярата в Бог, а скапания десен проект за България, който изключи, унизи и стъпка в калта огромни маси от обществото, направи циганите агресивни!

Нещо, което вий, бедний ми Сърчаджиев, прекрасно знаете! Но да го споменете, означава да признаете провала на целия десен политически проект в България. Никой не го и очаква от вас. Вие щерка си не признахте, камо ли това! Самият ви живот, Сърчаджиев, е огледало на лицемерието и невярата, които сега приписвате на българския народ.

Апропо, колко ви платиха за интервюто от НПО-то „Америка за България“? Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук