Каеде Убер предсказа всемирно бедствие и нови болести през 2021 г.

0
3119

Каеде Убер се зае да продължи делото на българската ясновидка

Приживе Ванга казала, че ще има наследница. Вероятно се е сбъднало: французойката Каеде Убер се зае да продължи делото на българската ясновидка. Тя се обяви за нейна наследница.

Струва си да се отбележи, че жителката на Франция наистина има дарба, много хора й се доверяват. Според ясновидката климатична катастрофа очаква Земята през 2021 година. Причината ще бъде нещо, което все още не е познато на човека, но зависи от него. От това следва, че самите хора ще бъдат виновниците.

През новата година някои жители ще се сблъскат с непригодността на реките и почвата. Замърсяването на ресурсите ще застраши много животи. Някои държави няма да могат да оцелеят: те ще престанат да съществуват. Ще започне масова миграция на хората, не с идеята да печелят повече пари, а просто да продължат да живеят.

Съществува риск от събуждане на стари опасни заболявания. Възможна е появата на напълно нови щамове, непознати за хората. Заслужава да се отбележи, че Каеде Убер и преди е заявявала подобни неща. Например тя говори за критични промени през 2016 г. и природни бедствия. Много неща се сбъднаха. Превод: БЛИЦ

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук