Какво има в гащите на шеф Петров? Къпе ли се Ваня Щерева? ВИП вонята стана непоносима!

0
1419

Няма такъв сезон, няма такова падение!

Това заяви Дани Петканов, докато се превиваше от смях на поредната идиотщина, с която се занимаваха виповете в Къщата. А това бяха долните гащи на шеф Петров. Дани Златков ги откри мръсни в банята, разгледа ги и установи, че шефът се  изпуснал при някой от многото си газове, които пуска в ефир, без да му пука.

Вместо да се погнуси от гледката, или деликатно да остави бельото на готвача, футболистът развя гащите като знаме и ги показа на всички в хола, а после опъна оцапаното бельо точно върху възглавницата на шефа.

Не помним дори в детски лагер да сме се държали така. Никой не смееше да орони авторитета на другия и да му качи шортите на знамето.

Но това в Къщата са випове. Те са оперирани от каквато и да било деликатност и злорадо използват всички средства, за да омаскарят противника, да го номинират и да го изгонят.  Било то и с кафяво отзад.

От своя страна шефът, вместо да се засрами, гордо обяви пред цяла България, че всеки ден си сменя долните гащи /то оставаше да ходи с едни и същи!/. И внезапно нападна Ваня Щерева, наричайки я нечистоплътна мърла.

Той обясни, че не си е прала дънките, откакто е влязла в Къщата – над-месец, постоянно ходи с розовата си космата горница, която вече е изгубила цвят от мръсотия, не се къпе редовно и мирише.

Не знаем докъде трябва да падне един човек, за да започне да се занимава с гащите на другия и да брои колко пъти влиза в банята.

Ваня се възмути и обвини шефа, че мирише.

А в Къщата наистина мирише.

Мирише на фалш, на простотия, на дребнавост, паднала на махленско ниво. Разнасят се псувни, показват се средни пръсти, летят люти закани за колене, изкормване, смачкване и отмъщение.

Всички забравиха, че това е само една игра и лицата на повечето са изкривени в грозни гримаси.

Ако това са ни виповете, каква тогава ни е държавата?

Ясно каква…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук