Какво правят жените след с*кс

0
1256

Винаги сме се чудили какво наистина правят жените, след секс. При мъжете е ясно, пушат една цигара и се опитват да не обръщат никакво внимание на крясъците, докато го бършат в пердето! И понеже вече не ни пускат в спалнята, за да проверяваме какво се случва (съседите започнаха да поставят камери), проверихме какво са споделили онези от Reddit. И за тях ще кажете, че не правят секс, ама нали все на някоя трябва да се доверим? Ето най-странните ритуали след секс!

Мирисането на чаршафите

Никога не сме смятали, че има особена романтика в стая, която ухае на секс, обмяна на флуиди и други подробности. Няма човешко същество, което да не може да разгадае кода на есенцията във въздуха, а тренираният нос на средностатистическия мъж може да познае дори и каква храна се е консумирала след вечеря. Но никога не сме се сещали да миришем чаршафите. Това го правят някои жени, които очевидно искат да разберат дали милото ще усети тази есенция, дали не е време да ги изперат. Анализ на действията Очевидно имало двойки, които се опитват да открият най-доброто за себе си. Може би това е ключът към множествения оргазъм и застраховката за по-малко изневери. Но очевидно някои жени се интересуват от твоето щастие, изразено с изпразване на смисъла в малката тясна задна врата.    Държа се като мъж Какво прави един мъж, когато приключи със секса? Става, бърши го в пердето, отива да прави закуска и пуска телевизора. Другият вариант е просто да заспива! Тези действия са корена към всички злини на света, Пандора дори разказва, че точно това е излетяло първо от кутията. Единственото спасение и двамата партньори наистина да имат една и съща гледна точка – сексът е животински акт, който няма толкова нужда от романтика. Не ни вярвате? Тогава как милото и крехко създание започва да крещи като Лора Роу по време на снимки? Къде е романтиката? Миенето на лицето Очевидно букакето набира сериозна популярност. Ако искаш да докажеш истинската си любов, целуни я там, където не си се разписал! Действа всеки път!

Пишкането

Ако се чудите защо повечето жени са го правили, има легенда, която разказва, че ходенето до тоалетна след секс може наистина да предпази от бременност. Поне това е легендата, която някога се е предавала, ала след това при някои се формира като навик. Друга причина е, че в някои случаи и пози можеш да притискаш точно пикучния ѝ мехур, което води до посещението.

Хидратирането

При търкането на две сили винаги започва да се отделя вода. През лятото е просто абсурдно да не оставиш няколко шишета до себе си, след като е ясно, че дори въздухът в стаята може да се запали.

Мастурбация

Не е тайна, че много дами не успяват да свършат по време на големия концерт. Това е и причината да пожелаят да пеят на бис-а.  Вдигане на бедрата във въздуха Ако искате партньорката скоро да забременее, опитайте с тази технология. Някои от дамите споделят, че са прекарвали повече от 20 минути с възглавница и високо вдигнати крака с надеждата, че плувците скоро ще открият целта си. Ако не искаш да си млад татко, веднага я взимай за разходка и скрий всички възглавници!

Смяна на чаршафите

Някои ги душат, други просто решават да ги сменят. Причината? Никой не обича да спи в мокро петно! Пляскането по дупето Това е действие е гаранция, че наистина сте се правили добре с нея! Разтъркайте и се усмихвайте, докато отивате към тоалетната!  Бърсане Като има свършване…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук