Как се успява в България с честен труд? Един беден българин разкрива как е възможно да…

0
3137

Милен Йорданов е бивш общ работник и както повечето българи и той е работел за жълти стотинки, но освен това работата му е била адски тежка. Днес Милен ще ни разкаже своята история за това как е успял да се отърве от тежката работа, за да започне да работи, за себе си и за мечтите си, а не, за да си плати сметките и да има какво да яде.

Здравейте, казвам се Милен Йорданов и живея в град София. Искам да ви разкажа моята щастлива история за успеха, който постигнах и как живота ми се промени коренно само за един ден.

Работех като строителен работник повече от 8 години и парите все не ми стигаха, това ме накара да започна да търся по-добра работа, но нямам образование и нямах особен успех в търсенето. Затова започнах да търся просто възможности за допълнителен доход…

Така, съвсем случайно попаднах на история на момче, което печели добри пари от смартфона си, вършейки работата си само през телефона си, той разказваше, че е успял благодарение на специално обучение за работа чрез смартфони, което се казвашеMobileMoneyAdvice и е доста популярно на американският пазар, а от скоро се предлага свободно и у нас.

Тъй-като, нямах никакъв опит със смартфоните освен за Фейсбук, музика, YouTube, чат с приятели, Instagram и.т.н реших да се доверя на въпросното обучение, цената беше нищожна, а и пари за знания – никога не са загубена инвестиция.

Поръчах си обучението MobileMoneyAdvice, след няколко дни го получих и то наистина ме изуми, защото беше наистина полезно, има конкретни методи, които са обяснени как да ги приложим за да печелим пари от смартфоните си.

Отворих диска и приложих един от методите, които са споменати в обучението (а те са много). Метода беше сравнително лесен.

За около 2 седмици след като приложих метода успях да спечеля към 1170$ или около 2000 лева… Бях шокиран, защото това беше заплатата ми за около два месеца… Не вярвах, че е истина, но щом си получих паричките се уверих и бях адски горд със себе си!

След това продължих да прилагам методите от диска и резултатите ставаха все по-добри и по-добри

Сега, вече почти година усилено и упорито прилагам този метод и си докарвам между 8000 и 12 000 лева на месец, като не отделям повече от 3-4 часа на ден пред лаптопа. За бога това са пари, които дори депутатите ни не изкарват.

За много хора в нашата държава това са глупости и невъзможни неща, защото просто системата тук ни е смазала! Изпива ни силите и ни държи бедни, разбира се това е и целта на нашите мили управляващи, а хората на запад работят за пари… А, работейки в Интернет, работиш само със западни компании, а те плащат пари, ценят труда на хората подобаващо!

Благодарен съм на MobileMoneyAdvice за знанията, които ми предаде и искам да го препоръчам на всеки, който не е доволен от стандарта си на живот и желае да го повиши, това е решението хора!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук