Калина Крумова опасно близка с шеф от ДПС

0
3092

Бившата депутатка от „Атака“ завъртяла главата на Рушен Риза

 

Бившата депу­татка от „Атака“ Калина Крумо­ва е завъртяла главата на един от най-влиятелните хора в ДПС. Засуканата брюнет­ка има връзка с до­скорошния съпредседател на партията Рушен Риза, научаваме от източници в парламента.

Крумова поела ангажимент да пази отношенията им в пълна тайна, за да не разбива семейството на родения в село Николаевка политик, който от години е щастливо женен и има две дъщери. Влюбените гълъбчета се виждат тайно само в баровски заведения, където персоналът ги настанява във ВИП сепарета. Посещават и казина, тъй като Риза е заклет комарджия. Негови колеги твърдят, че са били свидетели как политикът пръска по 5000 лева на вечер. Това бил единственият порок на Рушен, който иначе се славел като добър човек и голям кавалер. Приятелки на бившата депу­татка разказват, че откакто се е развела със съпруга си Николай Филипов, от когото има син, Калина Крумова се ориентира към мъже, които могат да й осигурят лъскав живот и политическа кариера. Рушен Риза отговаря с швейцарска точност на описанието. Той е част от най-близкото обкръжение на Ахмед Доган и за него се говори като за човек с огромно влияние в партията след Сокола. Неслучайно през 2010 г. стана заместник-пред­седател на ДПС и отговорник за структурите на движението – позиция, която дълги години беше запазена за Касим Дал. След „екзекуцията“ на Лютви Местан в сараите Риза стана част от триумвирата, който управляваше партията до избора на Мустафа Карадайъ за лидер. Сега новата тръпка на Калина Крумова ще запази силните си позиции в ДПС, тъй като с Карадайъ са приятели от 20 години. Навремето двамата поставят заедно основите на младежката организация на ДПС. Официал­но я учредяват през 1998 г. в Шумен. Карадайъ става нейният пръв председател и изкарва на поста два мандата – до 2003 г.Рушен Риза

Преди да оплете в мрежите си Рушен Риза, за Калина Крумова се говореше, че има връзка с транспортния министър Ивай­ло Московски, който минава за един от желаните мъже в пра­вителството на Бойко Борисов. Според парламентарните клю­ки тъкмо плевенският политик стои в основата на трансфера на Крумова от „Атака“ в ГЕРБ през 2011 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук