Калин Врачански смаза Асен Блатечки

0
1422

Още след първите си два лайфа хитовото шоу „Като две капки вода” даде да се разбере, че този сезон ще гази наред! Навръх националния празник на България 3 март Калин Врачански предизвика фурор с феноменалното си превъплъщение на Тил Линдеман – вокалист на „Рамщайн”. Актьорът бе неузнаваем и обра симпатиите и на жури, и на участници.

„Притесняват ме не образите, а пеенето – певците, които пеят високо, а аз съм с по-нисък глас. Образите на жени със сигурност ще бъдат предизвикателства, особено ако трябва да се кача на токчета”, признава актьорът. Оказва се, че преди шоуто той е пеел единствено под душа.
Конкуренцията тепърва ще диша във врата на „Капките”, поне до момента обаче цифрите говорят достатъчно. Въпреки че заложи на един от актуалните секссимволи – Асен Блатечки, шоуто „България търси талант” не се радва на особен зрителски интерес.

Над 1 милион и 200 хиляди зрители са гледали старта на четвъртия сезон на „Като две капки вода”. Сходна е бройката и след второто издание, научаваме от Нова телевизия.

Въпреки сериозните си успехи обаче „Капките” често са обект на зложелателни подмятания, като най-честа е темата за прословутата роднинска връзка в екипа.

Всеизвестен факт е, че фамилия Халваджиян продуцира шоуто, но освен това се грижи за пиара му, грима, костюмите, танците, цялостния стайлинг.

Вероятно и заради намеци от такъв характер досегашният член на журито – продуцентът Маги Халваджиян, предаде щафетата на Добрин Векилов – Дони, който до момента изпълняваше ролята на музикален продуцент в шоуто. Заедно с Дони бойната задача да оценяват участниците имат вече познатото дуо Хилда Казасян и Димитър Ковачев – Фънки.

„За щастие на Зуека и Рачков тази година няма да съм част от журито”, с чувство за хумор заяви Маги Халваджиян малко след старта на шоуто. И не пропусна да демонстрира готовност да отвръща на упреци от всевъзможен характер. Като този – че някои от участниците в тазгодишното издание на „Като две капки вода” се оказват негови твърде близки приятели. „Той буквално мести хора от едно предаване в друго и едни и същи лица се появяват ту като певци, ту като имитатори, ту като циркови артисти”, възмущават се из форумите.

„Тази година очаквам конкуренцията да бъде огромна, тъй като всички имат сериозен вокален потенциал. От друга страна, шоуто изисква комплексни качества, а поканените със сигурност имат какво да покажат”, е отговорът на Халваджиян.

Анелия ПОПОВА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук