Кали доведе мъжа си до просешка тояга! Финансови сътресения клатят брака на певицата

0
687

Кали доведе мъжа си до просешка тояга. Влади хвърлял пари за клиповете й, песните й, дори за тоалетите. „Не мога да смогвам вече, Кали започна да издевателства над мен“, оплаквал се той пред най-близките си.

„Финансите ни се топят със скоростта на светлината! Не мога вече да покривам нуждите й, нито на нея, нито на трите деца“, разказвал още Влади. Запознати твърдят, че клетият мъж си скубел косите и денонощно мислел варианти за увеличаване на семейния приход. До момента обаче резултат няма.

„Много му е трудно! Все пак на рамената му легнаха и кариерата на певицата, и трите й деца, а тя самата нехае, пише ежедневник.

„Кали винаги си е била такава – вятърничава и безхаберна“, възмущават се от случващото се в семейството близки до звездата. Небезизвестен факт е, че изпълнителката на „4-4-2“ си пада по щурия живот и въпреки вече зрялата си възраст не успява да прави сметка на семейния бюджет.

Кали неведнъж е разкривала, че трудно покрива разходите си, които в пъти надвишават приходите. Според чалга дивата в България с труд пари не се изкарват. Тя често злостно е подхвърляла, че успехът на по-младите й колежки се дължи на сериозна финансова инжекция от богатите им любовници. По този начин индиректно удря егото на мъжа си, намеквайки, че не й осигурява стандарт на живот като на останалите изпълнителки в бранша. През цялата им връзка Кали не спря да представя мъжа си като „съвсем обикновено момче, което няма милиони в банката“.

По този начин почитателите й си изградиха представа за нея като за добра, мила и немеркантилна жена и останаха слепи за деспотичния й нрав, който смазва Влади.

Финансовите затруднения на двойката личат във всичките участия и телевизионни изяви на Кали. Фолк фурията спря да се появява със скъпи и изискани тоалети, а според злите езици вече наподобява типична 40-годишна лелка – занемарена и отпусната. Певицата наскоро сподели, че изучава древното китайско изкуство фън шуй, според чиито техники се надява да привлече повече пари в дома си. За момента обаче резултат не се забелязва.

„Ако ситуацията не се промени, Влади ще я напусне. Тя буквално изпи живота от него. Няма го онзи лъчезарен и вечно позитивно настроен мъж. Все по-често го виждаме смръщен и умърлушен, спря да говори, спря да се забавлява. Само той си знае какво му е на главата, но тази връзка не е здравословна за него“, не крият безпокойствието си най-близките му приятели. /Пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук