Калканджиева се окръгли от стрес

0
1527

Жени Калканджиева не успява да се справи със стреса, който изживява в последни две години, и той вече се отразява на външния й вид. Бившата манекенка и носителка на короната „Мис България” е напълняла драстично в последните месеци и е загубила голяма част от обаянието си, ожалват я колежки. Модната шефка едва успява да скрие паласките си с широки ризи и блузи. За двойната брадичка, която е пуснала, обаче няма спасение и се чуди как да върне идеалната си форма, видя и фотограф на „Ретро”.

Калканджиева бе засечена, докато отиваше на работа в модната си агенция в центъра на София. Тя паркира джипа си доста далеч от офиса, за да се разходи пеша и да изгори някоя и друга калория. Освен това се запаси с диетични десертчета от сушени плодове и ядки и здравословни напитки. Изглежда обаче и това не й помага, защото всички любопитни минувачи, които я зърнаха, отбелязаха, че доста се е закръглила.

„Събраха й се много нерви покрай драмите с Тачо и е нормално да й се отрази. На някои стресът им действа вталяващо, но при нея е точно обратното и с мъка удържа килограмите”, обясняват близки на Калканджиева.

Самата тя обаче в момента няма никакво време да се занимава с външния си вид. Причината е, че се разкъсва между работата, грижите за сина си Георги, когото отглежда сама, и болната си майка Елена. В последните месеци модният бизнес на Калканджиева също никак не вървял и тя била и във финансов колапс, заради което изживявала още по-голям стрес.

Преди дни Жени призна, че нищо в живота й не е наред и е затрупана с проблеми. Това дори я накарало да се замисли за емиграция и търсела възможности за ново начало в някоя чужда държава.
„Може би ще останем тук още няколко години, бих искала Жорко да e в България поне до седми клас, а след това да заминем. Не искам моето дете цял живот да работи и най-накрая като майка ми да разчита на една пенсия от 250 лева. Все още не знам къде ще отидем. Изключвам Америка и студените държави. В момента единствените нормални континенти, на които няма проблеми, са Австралия и може би Азия”, признава Калканджиева./РЕТРО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук