Канят Борисов за кмет на Ню Йорк?! Горещи подробности!

0
1247

След култовото интервю на премиера в понеделник, което наистина разтърси България, тръгнаха десетки, даже хиляди анализи по медиите, а заедно с тях и вицове.

В това отношение ТОЙ явно прилича на учителя си Тодор Живков. Сам пуска или сътворява вицове за себе си, а после брои тези, които ги разказват и досието им набъбва.

Но как да не ти набъбне досието, та направо даже и да се пръсне, когато чуваш това:

„Няма ден, няма миг, няма нощ – работим денонощно. Работим, даже много добре работим за България”. Народът си представи премиера как вече девет години няма миг покой, сън не е спал, мачле не е ритал, един тенис не е изиграл, една рибка не е уловил, да не говорим изял, и работи ли, работи…Как да не го ожалиш, как да не се преклониш пред такава всеотдайност и трудолюбие!

И накрая как да не те напуши на смях, като пред очите ти се нижат снимки – премиерът печели турнир по тенис, премиерът лови риба, премиерът вкарва гол, премиерът гол до кръста, но да не мислите, че му е лесно? През това време той мисли за България!

Оказа се, че не само за България, но и за САЩ!

„Вижте в Щатите какво става. Трепят се  непрекъснато по улиците. Страшно е… И нито една шахта  не работи, не поема вода и стават наводнения. Там не трябва да остане нито един кмет! Защото не си е  свършил работата! У нас  шахтите работят, а там не!” – заяви в национален ефир Борисов, а заключенията му отекнаха чак зад Океана.

Говори се, че американците силно са се засрамили и поне в стотина града са направили инициативни комитети, които го канят  за кмет. Даже и в Ню Йорк!

На тях вече им писнало от тези запушени шахти и търсят някой да ги отпуши. А по-добър управленец в света няма. Той е пожарникар, значи разбира от шахти. Ще ги отпуши до една и наводнения няма да има.

Той е Рамбо и ще се справи и с престъпността. По улиците няма да се трепят непрекъснато! В училища, в офиси, в университети, по маратони – също! Ще въведе железен ред с твърда ръка. А че не знае английски, е бал кахър. Ще издава заповедите си по Фейсбук!

А ако не приеме, то има идея американските кметове да идват на обучение в България, преди да застъпят на длъжност.

Борисов ще им даде малко наставления, ще сподели опит и ще се снима с тях. А те ще закачат снимката в кабинетите си и който и да било водопроводчик или престъпник я види, моментално ще си свие перките. Едните ще си отпушат шахтите, другите ще хвърлят оръжието и ще идат на църква. Или в краен случай ще се запишат в Корпуса на мира!

И американските граждани ще заживеят щастливо, досущ като българите.

Идиотски звучи, нали?

Но след подобно изявление на премиера НИ, някой може ли да напише нещо нормално?

Ние не!

Честна дума!

Skandalno.net 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук