Карадайъ: Какво прави Валери Симеонов във властта?

0
1230
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Корупцията е бич за обществото. С колегите от БСП днес говорихме, че трябва да седнем и да обсъдим вота на недоверие. Преди вота на недоверие обаче, трябва да обърнем внимание на други неща, които вече се случват.

Това заяви в кулоарите на парламента председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, предаде репортер на Novini.bg. „Виждаме, че министърът на здравеопазването подаде оставка. Това стана след репортаж от вас медиите. От ГЕРБ заявиха, че това е морален акт. В същото време от вас медиите видяхме как се бият възрастни хора по границата. От вас медиите рабрахме, че има осъдителна присъда за език на омразата. Резултатът е вицепремиерси пост. Не ви ли намирисва на двоен стандарт? Едното е морален акт, а за другото не се казва нищо. ГЕРБ са виновни за този двоен стандарт“, каза още той.

„От сайта на Министерски съвет се отправят заплахи към медиите и реакция няма. Решението на проф. Николай Петров е лично и ние ще го подкрепим. Валери Симеонов какво прави във властта? Какъв е тогава моралът на ГЕРБ питаме ние“, завърши Карадайъ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук