Караянчева: Българите така ни подредиха, така управляваме (ОБНОВЕНА)

0
15613

За година и половина – българските граждани така ни подредиха, така управляваме – с коалиционните си партньори. Това заяви в ефира на БНТ председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по повод критиката на опозицията.

Тя изтъкна, че се наблюдава ръст в икономиката, безработицата е по-ниска, намален е външният дълг на страната и председателстваме Съвета на ЕС.

Караянчева е категорична, че отзивите, които получава управлението са много добри. Проблемът на опозицията е, че тя никога не казва нещата – тя казва само отрицателните неща, разочарована е Караянчева.

Признайте и нещо положително“, призова председателят на НС.

Те трябва да критикуват, това е работата на опозицията, но в крайна сметка – кажете две три добри неща„, изтъкна Караянчева и добави, че БСП не внасят много законопроекти.

„Аз мисля, че тези оставки и тези скандали се търсят заради липса на законопроекти, които да внесат, а трябва да има тема, трябва да пълнят телевизионното време, медийното пространство“, обяснява си ситуацията Цвета Караянчева.

Според нея мотивите на опозицията са абсолютно несъстоятелни.

Тя вижда в исканата оставка на Емил Христов измислена оставка от едно недоразумение, което можеше да се реши много бързо и ясно.

Никой не отричал проблемите на хората с увреждания.

„Ако искаме да решим проблемите на хората не е необходимо да правим циркове в парламента, това, което се случи днес. Опозицията има право да държи сметка на управляващите, но трябва да има диалог, обясни тя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук