Кеворк Кеворкян: Политпроститутслугинажите на чужди интереси дори не могат да отронят думата ‘Народ’ – страхуват се да не се изцапат…

0
1413

ЧУЙТЕ НАРОДНИЯ ГЛАС
ВЗРИВ ОТ ГНЯВ СЛЕД „ОТ АПОСТОЛА ДО БЕРЛИН“

Фотосите: Среден цигански пръст за Левски – обаче Плевнелиев уреди среща на Хилари Клинтън с избрани цигани…

Очаквано, дописката „От Апостола до Берлин“ предизвика гняв и дори ярост. Чуха се и грозни думи – но те не са по-осъдителни от Грозното Мълчание на властниците ни. Те се кипрят в Хитрино – но Взривът на Българския Гняв ще е далеч по-оглушителен и с далеч по-фатални последици. Ясно е, че те нямат решение за Циганската Аномалия, която сами създадоха – и която поощряват с безразличието си. Те дори не смеят да нарекат циганина – „циганин“. Не могат да отронят и думата „Народ“ – сякаш се страхуват да не се изцапат.

Нелепият Плевнелиев веднъж нарече Народа „Суверен“, което прозвуча отровно подигравателно. От него обаче няма да чуете и думица за дивака от Берлин. Ще го хвърлят на германците – и веднага ще забравят петното, което той ни лепна. България гори под краката им – но те се държат като пияни нестинари. С нозе от гьон – и със сърца от гьон.

Не всеки ден един текст достига до стотици хиляди хора, предизвиква над 11 хиляди лайка, повече от 9 хиляди споделяния и над 800 коментара. Но не хранете илюзии, че ще бъдете чути. Българските властници чуват само един глас – ръмженето на собствения си интерес.

Гневът на хилядите читатели роди и една интересна идея: в документите за самоличност да бъде отбелязвана и етническата принадлежност.  Това никак няма да се хареса на проевропейските ни пумпали. Но в тази идея прозира жаждата да се устоява Българското. Трябва да заслужиш да се наричаш българин – това ни казват хората. А не да мяташ гьобеци – а когато извършваш варварски деяния, да се наричаш „българин“.

И понеже сме в налудни времена, когато се забраняват символи, не е лошо депутатите да приемат и още една забрана: поругаването на националните ни светини и символи да бъде санкционирано с най-сурова присъда. Щом не можем да опазим от циганските изстъпления дори Левски, как ще опазим България изобщо?

И какво ще стане с натрупаният народен гняв?

Кеворк Кеворкян, Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук