Китаристът на Енрике Иглесиас, пребит зверски от скинари на пъпа на София: Ще ми остане спомен от България!

0
1166

Това е реалността, ще ми остане спомен от България. Това заяви вокалистът на Енрике Иглесиас Шон Хурвиц, който бе зверски пребит от скинари в центъра на София. Нападанието станало ден преди концерта на звездата у нас.

Shon Hurvic
Шон Хурвиц

Беквокалистката Селиа Чейвс, разказа, че след полета се разходили в градинката на Народния театър. На пътя им изскочили скинари, двама от които съборили Шон на земята и започнали да го бият.

Селиа се чудила какво да направи и накрая тичала до хотела, за да викне други хора от екипа им.

„Именно там застреляха Боби Цанков. Аз съм бил в Париж в някой от крайните квартали, това може да стане навсякъде“, заяви бившият секретар на МВР в ефира на Нова тв.

На изказването на водещия Милен Цветков, който заяви, че има коренна разлика между крайните квартали и пъпа на София, където подобно дело е недопустимо, Радулов отговори: „Каква е разликата между центъра на София и крайните квартали?! По един и същи начин се защитават гражданите и в кв.“Надежда“, и в центъра… Полицията се занимава с какво ли не, но не и със защитата на гражданите. Та нали 4 месеца районните управления, вместо да мислят за опазване на гражданската сигурност, се занимават само и единствено с разрешителните за оръжия“.

Радулов изтъкна, че у нас има много лош вкус към управлението. „Преди дни се направи помпозна полицейска операция и бяха заловени 23 нелегални. То и ние с колегата да направим подобна 24-часова операция, ще хванем толкова мигранти. Полицаите после трябва да си починат от подобна акция и се губи време. Гражданите биват лъгани, че се върши нещо. Всяка минута в България става едно регистрирано престъпление, вероятно стават и още 3 нерегистрирани“

Доц. д-р Калин Гайдаров от своя страна заяви: „Добре, че има трибуна да се дебатират тези неща, но само с приказки не става. Въпросът е кой се занимава с тези неща, къде са социалните филтри и къде е социалният морал. Вижте какво се случва в училищата – нещата са навързани“.

Здравко Дерелиев, председател на Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО), от своя страна изтъкна: „При положение, че има толкова изсипани пари за видеонаблюбение, някой трябва да обясни какво се случва и има ли взаимодействие с органите на МВР“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук