Кобилкина: Аналният с*кс е перфектна профилактика срещу хемороиди и запек

0
400
Copyright: Mariana Petrova - mamuri

Скандалната сексоложка отново взриви интернет със своите съвети относно интимния ни живот. Този път тя обърна внимание на темата табу – аналният с*кс. Тя публикува серия от съвети, които може да откриете на нейния сайт. Публикуваме част от тях, без никакви корекции.

Апартамент в Париж, тя и той лежат на пода… Изведнъж той се обръща по корем, рязко събува панталона си, взима лубрикант, започва да масажира ануса й и прониква в нея…

През 1972 г. тази сцена предизвиква пълен възторг у малкото зрители, имали късмета да зърнат нецензурираната версия на филма „Последното танго в Париж“, от известният режисьор Бернардо Бертолучи.

За съжаление дори днес темата за аналния секс е табу, а в някои държави, например Тасмания, аналната любов е забранена със закон.

Аналният секс е много добра профилактика срещу хемороидите

Една от причините за появата на хемороиди е в следствие на застой на мускулите. Когато има регулярна профилактика, тогава тези проблеми няма да се появят. Изключение прави ситуацията, в която човек вече има хемороиди – тогава трябва да се консултира с лекар.

Освен, че аналният секс предотвратява появата на хемороиди, спермата има свойството да подобрява обмена на веществата в организма на жената. Моля читателите за извинение, че ще навляза в толкова интимни подробности, но е важно да знаете, че аналният секс е прекрасен лек срещу запек. Освен това, анусът е изграден от множество мускули, работещи в синхрон. Колкото повече се тренират, толкова по-силни стават те, което е положително нещо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук